RESEARCH DIVISION II
2019 Mar 31/
By admin /
0 comment
Seafood Processing and Biochemical Safety.
Post navigation
Related Posts
Author Posts
The BIO-SEAFOOD Research Group start its journey from early 2017 on Faculty of Fisheries and...
Bio recovery of Marine Processing wastes.
Seafood Processing and Biochemical Safety.
Bio Exploration of aquatic resources for food, feed and health.
Dua anggota BIO-SEAFOOD diantaranya Rahmi Nurdiani,S.Pi, MApp.Sc, Ph.D dan DR. Sc. ASEP AWALUDIN PRIHANTO, S.Pi,...
ASEAN-FEN The *ASEAN Fisheries Education Network* or ASEAN-FEN is a team of university-based consortia representing...
Untuk membangun semangat dalam tugas akhir yang akan diemban mahasiswa Fakultas Perikanan dan Ilmu Kelautan...
Kabupaten Tuban merupakakan daerah penghasil Ikan Lele. Namun, hasil budidaya lele belum dapat dioptimalkan untuk...
Tim Doktor Mengabdi yang diketuai oleh Rahmi Nurdiani, PhD melakukan program pengenalan teknologi kemasan vakum...
Tim Doktor Mengabdi yang diketuai oleh Rahmi Nurdiani, PhD kembali mengadakan kegiatan pemberdayaan masyarakat. Kali...